Träningsveckor!


Efter gårdagen med tävlingarna så är jag super taggad på att träna Selma. Nu är båda mina föräldrar borta så jag har två ställen för mig själv. Mamma och lillebror kommer vara borta i två veckor så de kommer bli mycket hundträning nu.  Blev igår också lite mer sugen på att starta i freestylen, de som jag har svårast för då jag har sån prestationsångest. Jag gick hos en psykolog och fick hjälp med det för något år sen. Fast jag tror nog att jag blir modigare genom mina vänner, t.ex. Agnes som kastar sig ut på tävlingsplan i vilken kondition hon och hundarna än är i. Och jag får ju inte glömma NATHA igår som inspirerade mig. Trots att de gick halvknökigt på tävlingen ger hon sig ut igen, inför samma publik och kör samma program igen i godisklass. Jag önskar jag var lika modig som henne.
Så vilka är på att starta ett småhundslag?
Jag med Selma
Agnes med Emil
Natha med Muscot?
Malin med Nemi?

Skulle vara jätte kul och det tror jag att jag verkligen skulle våga.

DIVERSE_088

På bilden är det(från vänster)  Ragge (Selmas bror och min underbara farmors hund), Smilla (Selmas mor) och Selma. Pappa skickade bilden till mig förra sommaren och sa att han hade plockat upp tre blondiner med båten.

Jag ska börja simma Smilla nu (Selmas mor och familjens hund) då hon börjat svanka.. Endast 6 år gammal. Sen gapar mamma ut nåt om att Smilla får ont av att gå i trappor för nån vecka sen. Vilken höjdar hund de där är.. Men men, de är föräldrarnas hund. Inte mycket att göra.

Får se om Agnes har tid att bo här hos mig nu när jag är alldeles ensam. I så fall ska jag tvinga hit henne. Haha

Nu bär de av ut, ska träna Selma!

Annonser

6 svar

 1. Nu fick jag någonting i ögat, vänta! Så ..

  Du klarar det!
  Jag har världens scenskräck, men när man väl står på planen så glömmer man bort det mesta, förutom hunden och musiken.
  Innan är jag ett nervvrak och efter är jag bara förvirrad.

  Klart jag är på ett småhundslag 🙂

  12 juli 2009 kl. 16:44

 2. helenwibom

  Haha! Jo, jag ska testa mig på lag. De känns ju inte som folk har så höga förhoppningar där i vilket fall liksom. Så testa på de och hur de känns sen om de kändes bra och de finns en godisklass.. köra den och om jag fortfarande inte har skitit ner mig så startar jag!

  Vårat lag kommer vara super 😉 haha!

  12 juli 2009 kl. 16:46

  • Låter som en förjävla bra plan! 🙂

   Haha, om vi ska ha ett lag får vi träna för en gångs skull. Inte bara dra in på planen och improvisera. Jag vill ha en chans att kunna hänga med ;).

   12 juli 2009 kl. 19:03

   • helenwibom

    Jadå! Vi får väl se till att ha träffat i kungsan ofta 🙂

    13 juli 2009 kl. 18:30

  • Agnes Mohlin

   Det blir skit skojj! NEj nu ska jag få röven ur vagnen och packa iordning det sista och sedan dra mig hem till dig Helen!

   12 juli 2009 kl. 20:00

 3. Vi kommer att äga 🙂

  15 juli 2009 kl. 01:03

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s