All alone!


Känns verkligen jätte skumt att vara alldeles ensam hemma, Agnes åkte hem igår och sen dess har jag varit mer eller mindre paranoid. Girl you’re out of your mind, you’re my partner in crime! Tur att jag har min vakthund Selma.

Nu när Agnes är borta har jag i alla fall fått lite saker gjorda. Selma har lärt sig ”Vändback”, Viska och att Hoppa upp på ryggen ”Ryggen” (äntligen) och framförallt att stanna där också.
Men nu måste vi istället öva på att inte viska, varje gång jag sätter mig ner på golvet så springer hon fram och slickar mig i örat, inte så mysigt faktiskt.

Sen jobbar vi på ett program, dock har vissa saker i låten krånglat till de lite. Så jag kommer nog byta. Eller så jobbar jag ihop ett nytt program. Jag menar, de är mitt första. Hur snyggt kommer de bli i vilket fall?

Problemen är dock att jag inte vet hur man/kan ladda ner, så jag kan inte riktigt träna på programmet, bara på tricken i sig. Då de är för trångt hemma och jaa. Fast jag har ju nu fått låna en Mp3 av Kenny i alla fall så de kanske löser sig på nåt sätt..
Sen övar vi på lite andra nya trick. Selma är krånglig för från en vecka till en annan kan hon va helt olik  att träna. Idag och igår har hon varit jätte kul och enkel att träna. Varför kan inte alla dagar vara såna?

Valp Selma

Jag har även kommit på att man får mer inspiration till nya trick genom musiken. När man sitter och tänker på hur man skulle kunna genomföra programmet till just den låten. Kanske old news för er som har hållit på me freestylen länge men jag är newbie, tycker jag.
De som är bra är att jag som jämt har haft ”problemet” att jag är fantasilös när de kommer till trick. Men nu är vi på framfart!

Lycka till nu tjejer där borta utan mig!

Annonser

4 svar

 1. Vad spännande att du håller på med ett programbygge! Ska bli spännande att se er köra tillsammans någon gång , du och Selma! 😀

  24 juli 2009 kl. 23:51

  • helenwibom

   Haha, joo. Hoppas verkligen jag ska lyckas våga mig fram nåndag! Jag är ju verkligen pinsamt feg när de kommer till framträdanden. Men jag jobbar på det 🙂

   24 juli 2009 kl. 23:52

 2. Jag hoppas du kommer över den där skräcken snart och tar dig ut på tävlingsplanen. Det kommer att gå jättebra för er ju! 🙂
  Härligt att du fått lite saker gjorda!

  27 juli 2009 kl. 01:59

  • helenwibom

   joo, de finns väl inte så mkt mer att göra än att bara öva och öva och öva!

   27 juli 2009 kl. 22:52

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s