I brist på en till hund..


Något som många kanske inte vet om Agnes är att hon har ett litet intresse för akvarier. Flera gånger har hon påpekat att hon kommer ta med dom när vi flyttar ihop. Jag har alltid svarat ”Så länge som jag inte behöver ta hand om dom bara!”

På nåt sätt har jag ändå blivit akvariesmittad och ska nu till helgen införskaffa ett akvarie och inom snart hoppas jag få tag på två axolotlar. Så nu sitter jag här och lusläser om dessa små salamandrar. Enda problemet är att jag måste köpa en möbel att ha mitt 200 liters akvarium på. Så om nån som läser vår lilla blogg har en möbel i mörkare färg till salu – Hör av er!
Jadu, vad gör man inte när man är oförmögen till att skaffa en till hund?

På söndag ska jag följa med min nära vän Emelie och kolla på hund. Ska bli riktigt kul, vi kommer få åka en bra bit. Kommer just nu inte ihåg hur många timmar de va. Menmen de får vi hoppas är värt resan. De är en fem månaders papillon hane som är uppe för omplacering på grund av att den nuvarande ägaren har för många hundar. Så snart kanske min hundbrist går över då jag kommer bli dagsmatte för denna.

Annonser

3 svar

 1. Agnes Mohlin

  Jag har ju möbeln till mitt 375 liters? Den kan du ju ta om du vill?

  03 augusti 2009 kl. 12:23

  • Helen Wibom

   De ordnade sig. Fick ett ”stativ” till akvariet 🙂

   03 augusti 2009 kl. 12:24

   • Agnes Mohlin

    Toppen!

    03 augusti 2009 kl. 12:24

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s