Är även tävlingsledare snart!


Sitter nu med ett frågehäfte på 34 frågor jag ska svara på.

Eftersom jag tidigare avlagt domarutbildning och blivit godkänd, så behöver jag endast avlägga ett teoretiskt prov för att även bli tävlingsledare i freestyle.

Självklart gör jag då det!

Domarutbildningen gick jag tillsammans med Jessica Karlsson för ganska exakt ett år sedan i Skåne.
Tanken är att Angelica Larsson, Madeleine Larsson och Ingrid Bäcklund från Österåkers HU även ska gå denna utbildning.
Samtliga är tänkta att även sedan göra det teoretiska provet jag sitter med just nu.

Därefter skulle vi i så fall ha fem stycken domare som även är tävlingsledare på ÖHU. Vi skulle då inte behöva ta in andra för att hjälpa oss med våra tävlingar, och kan även ha större tävlingar utan extra jobb för att hitta fler domare.

Planerna är stora för vår lilla klubb!

Men i dagens läge är bara jag färdig domare. Jessica har dock endast examineringen kvar. Förhoppningsvis tar hon och kollar upp om hon kan bli examinerad på antingen bro-håbo eller skarpnäcks tävling (bägge i september).

För får vi vår tävling i november godkänd så är ju tanken att vi ska döma den ihop. Dock behöver vi ju fortfarande hyra in en tävlingsledare. Man kan ju hoppas att Mimmi Larsdotter är ledig. Janna vet jag ska tävla själv.

En massa tankar flyger fram och tillbaka.
Freestylen har mer eller mindre tagit över på ÖHU. Försöker få fram lite andra grenar också, men jag själv har ju inte så stor erfarenhet av ex agility och rally.
Så det är freestylen jag driver på mest inom, och de andra i styrelsen verkar mest hänga på det spåret.
Vi får helt enkelt se vart tåget tar oss…

Annonser

4 svar

 1. helena falk – (med sin springer Caspian) är också utbildad TL , samt vad jag förstått även Malin Karlssons mamma A-C anderson?

  20 augusti 2009 kl. 00:07

  • Agnes Mohlin

   Jasså!?
   Har bara haft Janna och Mimmi hos oss som TL. Så de har blivit våra förstahandsval på något vis, eftersom det fungerat toppen med dem här 😛

   20 augusti 2009 kl. 00:43

 2. Halloj!
  Är det freestyle folk vill hålla på med så är det väl bara att köra på med det 🙂 Annars kan du ju kolla med Lottie Gerdlind, hon brinner för rallylydnad. Har tips på ett par namn som nog kan tänka sig hålla kurser i spår och sök om det är intressant?
  Marie och jag ska väl hålla någon sort JH kurs också, har inte pratat med henne om när det skulle bli……
  Ha det!
  PS Ska ni ha någon uppvisning under Kanalens dag?

  21 augusti 2009 kl. 11:39

  • Agnes Mohlin

   Jo lottie och rally är ju en tanke helt klart!

   Vet inte om hundungdomar nappat riktigt än på spår och sök?

   Prata gärna med Marie så får ni gärna hålla en JH kurs!

   Känner att jag är en riktigt Åkersberga-bo när jag frågar, men när är kanalens dag? Jag sa tidigare nej till det, då det var någon agility tävling det krockade med, men eftersom jag knappt kör agility så kan jag ju faktiskt skippa det, och isället dra med mig hela gruppen All dogs cancan på en uppvisning istället..
   Behöver bara datum så det inte krockar med något annat…

   Kramar

   21 augusti 2009 kl. 17:02

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s