Aldrig en lugn stund…


Har nu hittat en ledig timme då jag inte ”måste” göra någonting! Tjoho!

Klockan 16:00 hämtade jag idag Oliver (2-årige kusin) hos hans dagmamma, sover över hos min faster med Oliver, lämnar hos dagmamma imorgon på morgonen. För att gå hem och släppa in Titus (min daghund). Passar honom till kl 17:00, då jag ska in till stan för att jobba 19-00 på nattklubben. Därefter hem igen för att passan Titus dagen därpå. Sedan har jag även en del kurser på eftermiddagarna, lagda så det inte krockar med jobben…

Så här ser mina dagar ut för gämnan… Mellan detta ska jag även hinna sova, det går när jag passar Oliver, men inte på nattklubben (kommer att jobba 21-07 senare). Jag ska även hinna äta, träna och gå hundarna, samt gärna slappna av lite mellan varven.
Utöver detta har jag en del andra ärenden jag måste ta tag i. Förplanering för boende och volontärarbeten i Kenya, visum, pass, flyg, kursplaneringar, tävlingar jag arrangerar, klubben m.m.
Så om ni undrat varför bloggen inte uppdateras lika ofta som förut, så har ni förklaringen. Jag gick från arbetslös till 3 jobb…

Men jag ska inte klaga över stressen.. Det hela tar mig till Kenya…
Där kan jag känna att det jag gör, gör en skillnad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s