Inte mycket sagt..


men mycket är på gång!
Selma har löpt så vi har legat på is ett bra tag nu. Hon har en fallenhet för att gå upp i stress i vanliga fall men vid löpet är hon omöjlig. Då går vardagen ut på, ja, vardagslydnad. För att inte beblanda oss i en hel massa konflikter under träningen så lägger vi ner den helt under henne löp. Så nu håller vi tummarna för att hon inte blir skendräktig istället! De är kul med tikar ibland..

På senare tid har Pelle, Agnes hund, bott hos mig mer eller mindre. På grund av hennes hårda arbete så får han va här. Och jag tror inte han lider något. Både Selma och Pelle följer med mig till jobbet där de får många promenader och får simma i hundpoolen vi har. Ska någon dag försöka sno någons kamera så jag antingen kan fota eller filma det lite. De tycker det är jätte kul och varje chans Pelle får under jobbdagarna så försöker han smita in i poolrummet.
Mina jobbdagar ser i princip ut som detta:
Öppna dagiset
Simma hundar
Promenera
Simma hundar
Snabb lunch
Promenera
Slutar
Så det är full rulle hela tiden och jag tycker det är jätte kul med ett praktiskt arbete.

 

Nåväl! Idag försökte jag för första gången sen löpet träna Selma. Det gick utmärkt och de känns skönt. Från att hennes stå på frambenen var bra, till superdåliga, och nu till sist- Jätte bra! De är bara en liten bit kvar tills hon fixar det helt.

Är fortfarande dock hyffsat oroad över hur det kommer bli med Selma under tiden jag är i Kenya. Under perioden kväll-förmiddag lyckades min familj få hennes rabies gentemot andra hundar. Så ja, man kan ju utan tvekan säga att jag kommer ha mycket och jobba med när vi kommer hem.
Nu är det nästan bara en månad kvar tills vi åker! Jag är riktigt förväntansfull och tror att mina förväntningar kommer slås med hästlängder.

-Ska lite senare försöka lägga in ett videoklipp på när jag tränar in ”stå på händerna” med Selma. Så håll utkik!

Annonser

2 svar

  1. Film, film, fillm, film! 😀

    28 oktober 2009 kl. 22:11

    • Håller helt med Nathalie!!!

      02 november 2009 kl. 19:43

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s