I farten!


Ojoj! Nu händer det saker. Imorgon ska vi på husvisning så vi håller tummarna för att de håller. Stor tomt och allt vilket är perfekt för oss hundfolk! Egentligen ett hus som ska rivas (är i bra skick men.. snett haha) så vi får röja hur mycket vi vill där inne. Gubben lät trevlig och mycket positiva till våra hundar.. och de händer ju inte ofta i husväg.

För att tala lite om hund så kan Selma stå korta stunder på frambenen, jag tar den här träningen långsamt framåt då jag har en stark gissning på att de är mycket muskler i detta trick som de i vanliga fall inte använder.
Hon har även lärt sig ett nytt trick. Hon drar en sak (vi har kört med burkar, glassbunkar och fotbollar) bakåt med framtassarna och sedan hoppar hon över det med bakbenen. Var egentligen inte meningen att tricket skulle bli så, men men så blev det!

Agnes och jag har också mer och mer börjat fokusera oss på Selmas separationsångest gentemot mig. Den har ju blivit betydligt bättre jämfört med bara för ett halvår sen. Så de är ju skönt att se framsteg men vi är långt ifrån klara.


Emil har också kommit hem! Nu känner vi äntligen att vi finner tid för honom så nu har gottegrisen kommit hem. Så nu ska han rakas ner och börja tränas igen! Så får vi se hur de går med de.

I lördags var vi på luciacupen på ÖBK. Min granne Emelie med sin Papillon Billboo körde Annie+en 1 åring och en 9 åring, Agnes och Pelle och Mig och Selma. Så de var mycket pack med barnvagnar och hundmatsäckar  osv. Men vi lyckades tillslut och kändes oss lite allmänt turistiga på lydnadstävlingen med våra ”sällskaphundar” och småungar.
Agnes glömde att anmäla sig så vi tittade på när hennes far Thomas Mohlin startade sin ”lilla” Homer. En kangal. Allt gick bra förutom platsliggningen (de var dock rätt väntat). När Thomas skulle tillbaka till Homer reste han sig, så de nollades. Annars skulle de fått ett första pris. Surt! Menmen. Jätte trevlig tävling för övrigt och bra miljöträning för min NervSelma.

Snart är de jul! Hoppas ni alla har det bra i vintermörkret!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s