God Jul!


Nu är julen över. Agnes jobbade och jag firade med min släkt. Jag hade självklart med mig Julhundarna som var pyntade för högtiden! Så det var fyra hundar och fem småbarn där + resten av tjocka släkten.

Pelle, som inte firat jul hos min farmor förut, tyckte att tomten var det läskigaste som finns (vilket de tre andra småhundarna höll med om) och de har ju faktiskt hänt att våran läskiga tomte fått ett och ett annat barn att gråta så jag klandrar dom inte.

För övrigt mycket god mat, vet inte hur många kilon lax jag åt, och trevligt sällskap. De blev mycket hundsnack, vilket jag bara tycker är kul och kanske lite affäridéer. Säger inget nu dock.

Hoppas ni allihopa har haft en trevlig jul!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s