Freestyle x 12 på ÖHU


Nu har det både varit strul och lösningar för oss i arrangemanget av vår 4-dagars freestyle.

Plan- och kökskrock

Det har lyckats bli krock med ÖBK och deras arrangemang under första helgen.
ÖBK kommer både att ha MH och instruktörsutbildningar den 17-18 april.
Vi kommer att dela plan med instruktörsutbildningen, men skott kommer förekomma. Jag har skrivit ut det i inbjudan på hundaktiv, och kommer åter att påminna om det i PM:et.

Det är rätt stora planer på Österåker, så det går nog bra ändå.
Anmälan kommer dock att ske ute, men fik serveras i stugan tillsammans med ÖBK.

.

.

Domare och tävlingsledare

Det har börjat lösa sig med domare och tävlingsledare nu också. Otroligt hur det kan vara så svårt att hitta!
Men den 17 april dömer Jessica Karlsson och jag. Tävlingsledare är på G
Den 18 april dömer jag, måste där hitta en andra domare. Tävlingsledare är på G.
Den 1 maj dömer Janna Nordin och jag. Tävlingsledare Hanna Eriksson.
Den 2 maj dömer Jessica Karlsson och har fått ett ”kanske” från en annan domare. Tävlingsledare även där är på G.

.

.

Anmälningar

Anmälningarna har börjat droppa in lite smått.

17 april – 6 starter
18 april – 0 starter (räknar dock med en del efteranmälningar efter den 17:e)
1 maj – 0 starter
2 maj – 14 starter

De flesta startar 3 gånger per dag dock, så dela antalet starter i tre för att se hur många ekipage som startar.

.

Annonser

14 svar

 1. Ska bli jätteroligt att komma ut och döma samt även tävla hos er på era tävlingar! Alltid lika glad och trevlig stämning. Och en superbra idé med så många starter! Det borde kunna locka fler än de som bara bor i Stockholmsområdet. Lycka till med planerandet 🙂

  17 mars 2010 kl. 15:21

  • Agnes Mohlin

   Trots att vi (ok, främst jag) är totalt virriga innan tävlingarna väl satt igång ^^.
   Jo jag hoppas på många anmälningar! Har dock inte kommit in någon alls i klass II, någon av dagarna. Men det kommer säkert, och skulle tro att många hoppar upp efter klass I, eftersom det då finns 6 chanser i klass II.

   18 mars 2010 kl. 10:55

 2. Det här kommer nog att bli ruskigt bra!
  Kommer du att tävla med både Emil och Pelle x 3 den 2:a maj?

  18 mars 2010 kl. 00:25

  • Agnes Mohlin

   Japp jag kör bägge pojkarna! Tycker även du ska köra bägge hundarna, det ska du väll?!

   18 mars 2010 kl. 10:56

   • Bra. Försöker fundera ut hur anmälningarna ser ut i klass III. Självklart ska båda byrackor med och tävla! 🙂

    18 mars 2010 kl. 14:37

    • Agnes Mohlin

     Toppen Natha!

     18 mars 2010 kl. 14:46

 3. Curry är nu anmäld till klass I c. Förbered er på flams och trams, tjoho! 😉

  19 mars 2010 kl. 20:25

  • Haha, ja vad roligt! 😀

   20 mars 2010 kl. 13:15

   • Kommer du och kollar? 😛 Eller det var kanske då du skulle vara speaker?

    20 mars 2010 kl. 13:19

    • Jag kommer att vara där under alla tävlingar, alltså alla 4 dagar :). När jag inte tävlar så ska jag hjälpa till 🙂

     22 mars 2010 kl. 21:06

  • Agnes Mohlin

   Oh vad kul!!! kör du gross i tvåan?

   24 mars 2010 kl. 15:38

   • Nix pix, tror inte det i alla fall. Kanske att jag blir sugen och får efteranmäla mig men tror inte det. Vi pausar från freestyletävlandet lite grann och kör på i lydnaden samt försöker bli startklara i agilityn istället. Ska också försöka komma med på anlagsprov i vallning och ev. även viltsvin.

    Är dum och sätter press på mig själv med Gross, ska därför bli skönt att bara tävla med Curry. Jag blir ju nöjd bara han gör något ^^ Men ska bli superkul att komma och tävla den 17, får se hur många koma-attacker Curry får och hur många egna rörelser han hittar på xD
    /Anna

    24 mars 2010 kl. 17:11

 4. Hejsan!

  Jag har planer på att åka upp och tävla den 17 och 18 april. Men jag funderar på en sak. Jag behöver bara om jag har tur 1 start i klass 1 för att få mitt diplom. Jag undrar om jag anmäler mig till alla 3 starterna i 1an på lördagen, och får diplompoäng 1 eller 2 starten kan jag då flytta över de 2 eller 1 starterna till klass 2 dagen efter? Och om jag behöver alla 3 försöken kan jag efter anmäla mig till klass 2 på lördagen?

  Sen har jag en fråga till kommer MH skotten hållas nära freestyle planen eller är de en bit bort?

  Kramar
  /Elin

  23 mars 2010 kl. 14:11

  • Agnes Mohlin

   Absolut går det bra! Anmäl dig x 3 i klass I, och använd så många starter du behöver, resten använder du dagen efter i klass II.

   Skotten kommer att vara i skogen bakom klubbstugan. Det kommer att höras, men inte precis intill.

   24 mars 2010 kl. 15:42

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s