Helgens tävlingar på ÖHU


Helgens tävlingar är över.

Under lördagen hade vi klass I x 3 och söndag klass II x 3.

Vill gratulera Sabine Åström som knep första placeringen på samtliga starter i klass I, och tog sitt diplom där med över 90 poäng per start! Hon startade även i klass II och fick där två gånger uppflytt till klass III! Stort grattis!

Vill även gratulera Elin Lorenz som sedan tidigare hade två diplom poäng och tog sitt sista på första starten och startade klass II på söndagen!

Andra ekipage som fick diplompoäng var Johanna Mamrelund, Malin Sjöström och Kerstin Eriksson.

.

Kerstin och hennes spriner spaniel körde ett roligt program till ”det ska va gött o leva”. Passade både Kerstin och Spirou!
De lyckades knipa 80,5 poäng men utan 39 i den tekniska delen. Ni kan då räkna ut att den artistiska delen var helt underbar!

.

Måste även flika in ett grattis till Helens Selma som fick uppflytt till klass II! Dock inte med Helen själv, då hon satt som tävlingsledare dessa dagar. Så nu försöker jag (har tjatat i snart 2 år) tvinga ut Helen på planen, som hon fortfarande inte beträtt pga sin scenskräck.

.

Över lag tycker jag att klass I hade en otroligt hög standard! Och jag var glad att se några utav dem dagen efter i klass II!

.

I klass II startade Ina Kolmodin två gånger, och lyckades bägge gånger knipa diplompoäng. Vi hoppas på att få se henne om två veckor igen i klass II, för att ta sitt sista diplompoäng, och sedan i klass III den 2:a maj!

.

.

Jag själv fick under dessa dagar sitta på första parkett och döma dessa ekipage.
Det är otroligt hur freestylen går framåt och hur standarden höjs år efter år! Där vi för inte så många år sedan hade mer ”trick till musik” så kan man nu se tema och tanke bakom koreografin redan i klass I.

.

Bilderna är från min första freestyletävling (klass I på Hund-06).

.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s