Löptik


Usch, vad trött jag blir! Senast Selma löpte var för prick en månad sen. Nu verkar hon vara på g igen. Riktigt tröttsamt är det, både för mig och henne. Ingen vettig träning blir gjord för all energi går åt till hennes vardagslydnad under löpet. Och de är ju inte lite ofta hon löper heller.
Så tänkte höra mig för lite bland våra läsare. Har ni kastrerat eran tik? Bra eller dåligt? Bieffekter av detta?Vad kostade det för er på vilket ställe?


Och mitt bland Selmas hormonnojjande idag blev hon attackerad av en annan hund som sprang lös.. Två gånger!
Inte klagade ägaren de minsta heller, för hunden kom ju tillbaka när han ropa (och sprang sen tillbaka och bråka med Selma igen). De där hundägarkörkortet skulle inte sitta fel ibland..

Förövrigt är det mycket funderingar runt att våga starta mig själv på tävlingsbanan. Selma har ju tävlat med duktiga Nathalie Isacsson men mattekär som Selma är vet jag att det skulle gå lite enklare om jag förde henne istället.
Jag tränar i alla fall vidare på min scenskräck genom All Dogs Cancan vilket jag känner är jätte bra för mig. Ingen vidare press utan känns mer som träning, fast än vågar jag inte riktigt titta upp. Haha, men det kommer!


Men nu är det annars mycket freestyleträning, åka efter Selma på skateboard och simning. Allt går faktiskt bra och jag känner mig allt som oftast nöjd efter mina träningspass. Fotgåendet (Selmas hatmoment) går också framåt vilket jag är jätte glad över, tack vare lite tips från Yvonne Öster.

Allt för nu. Nu ska jag ut och njuta av den fantastiska värmen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s