Selma = Sjuk?


Selma har varit super konstig de senaste dagarna och droppen var igår när hon bet en person som bara gick förbi. Inte för att hon har käftarna till att göra någon skada men de är ju långt ifrån okej ändå.

Så idag bad jag Camilla Sjöström som äger  Hundpoolen AB att känna igenom Selma. Inte hittade hon något som skulle ge henne de beteendena som hon har idag. Däremot är hennes vänstra knä lite löst och hon har stela senor på insidan av låren som hon gav mig lite tips på hur jag ska massera och träna bort.
Annars pratade vi om de kunde vara tidigt stadie av livmodersinflammation eller någon slags fästingsjukdom..
Ska helt enkelt vänta och se, om någonting mer händer eller om de inte vänder snart så blir det veterinären.

Tills vi vet vad det är får träningen stå stilla, försökte mig på All Dogs CanCan igår utan någon större lycka. Ingen lust någonstans att träna, henne favorittrick suckar hon bara åt.
Kan det vara det varma vädret? Njä, då skulle hon ju inte betee sig som hon gör klockan 7 på morgonen. Kan det vara att hon ska löpa IGEN? Njä, hon brukar bara bli vaktig och stressad av löpet. Inte seg och deppig?

Svårt att förklara hur hon är också. Är enklare när man känner hunden, hon är helt enkelt inte sig själv..

Den här veckan ska i alla fall jag vakta Emelie Öhnstedts Billboo, då hon är i New York (någon som är avundsjuk? ;)). Så jag har ju nånting annat att sysselsätta mig med tills min skrutt är tillbaka!

Annonser

Ett svar

  1. Riktigt trist! Jag blir orolig för min favorit Bajsibajs! 😦

    07 juni 2010 kl. 20:16

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s