Utbildningar på gång!


Jag är mycket förtjust i utbildningar! Samlar gärna på mig så många som möjligt, för att fördjupa min hundkunskap åt alla håll. Med en bred utbildning och möjlighet att plocka lite från allt, blir min egen träning mer effektiv, och mina kurser flexibla.

Just nu har jag halva tävlingsledarutbildningen klar. Det teoretiska delen är inskickad och godkänd. Har nu skickat in den praktiska och hoppas på svar om att även det är godkänt för att kunna lägga till ”Tävlingsledare freestyle” i meritförteckningen.

Mina kommande utbildningar

4 september –  ”mentalkunskapskurs” på en dag för Ammie Hultin.
18-19 september – ”Repskapet” på Kolmården.
25 september – åhörare på freestylekursen för Engelsmannen Richard Curtis (flerfaldig vinnare av Cruft).
16-17 oktober – styrelseutbildning genom SHU (Sveriges Hundungdom). Där även föreläsningar av Memea Mohlin, Åsa Nilssone och Runar Naess kommer att hållas.
23-24 oktober – Domarkonferens för freestyledomare, då nya regler kommer att träda i kraft 2011.

.

Jag har även planerat att gå L2 (ledarutveckling steg 2) samt SBK-instruktör (är i dagslägen SBK-light instruktör) det här året.

.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s