Kurs igår, kurs idag.


Igår var det dags för ny freestyle grundkurs, denna gång i Frescati. Deltagarna verkade nöjda, och igen har jag lyckats dra en trevlig lott i deltagarlotteriet! Klart man åkt på någon nit någon gång ibland, men över lag har jag haft en otrolig tur med deltagare.
Trevliga förare med arbetsvilliga hundar!

Denna gång har jag bland annat en grandis från samma kennel som Erikas Willow 🙂

Idag

Idag bär det återigen av mot Frescati, för ”hundpromenaden”. En kurs byggd på hundmöten. En rund slinga där hundar ständigt möts. Jag och Memea står på varsin sida av skogspromenaden för att ge tips och råd.
Mina egna hundar är även med för att ge ytterligare störning, om det är Pelle som får sitta i skall, busa järnet, Emil som får köra olika ”freestyle-hopp”,  eller bara vara platslagda vid sidan av stigen, beror helt på ekipaget vi möter och vilken störning de klarar och vill ha.

Kursen är en favorit i repris från förra terminen, och vi hoppas intresset kvarstår även för nästa!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s