Måste bestämma mig! Landslag eller inte landslag för vår del?


Nu måste jag bestämma mig! Vill jag ha min landslagsplats eller inte?

Visst vore det kul att åka till Finland och köra NM, samtidigt som det finns annat som väger emot.

Jag blev rätt slagen ner i skorna efter den omedvetna disken i Danmark på VM, men måste fortsätta påminna mig om att det inte var något jag kunde göra något åt, och att Pelle skötte sig exemplariskt.

Träningen efter VM har därmed varit lite halvhjärtad och det är trots allt Sverige jag ska representera på NM, och inte bara tävla för egen skull. Laget är för mig viktigare än min egen placering, och jag undrar därmed om Yvonne (som är första reserv) skulle göra ett bättre jobb än mig i dagsläget.

 


Finaste killen i stan!

 

 

Det är två månader kvar till NM, så egentligen borde jag hinna traggla och träna Pelle i form tills dess, men fler upptåg finns för oss.

Främst hade jag siktat in mig på att vara på topp till Crufts, och testa det nya programmet på Stockholmsmässan i december.
Skulle jag välja att vara med på NM får jag ingen chans att testköra det nya programmet innan dess, eller skulle man i så fall kanske ha kvar det gamla? Känns lite tråkigt då jag redan visat det internationellt…

Känner själv hur jag svamlar och bara velar fram och tillbaka, så ursäkta detta inläggs oklarhet, det är bara för att försöka reda ut lite i eget huvud…


Har inte ens svarat på kommentarerna på förra inlägget, eftersom jag inte vet vad jag ska säga… Allt känns bara dubbelt just nu, försöker tänka logiskt men blir mest skräckscenarion i huvudet, och det känns inte bra att åka om jag ska oroa mig för vad som kan hända, eller hur jag kan känna.
Fler slag i skorna behöver jag inte, och det är därför jag funderar på att stanna hemma och hoppa över NM detta år?

Annonser

2 svar

 1. Jag tycker att du ska satsa fullt ut på NM!

  Man vet ju aldrig vad som kan hända 🙂

  Trevlig kväll!

  11 oktober 2010 kl. 18:13

 2. Yvonne

  Du kan sluta fundera! Det är givet att du är bättre för laget än mig!!! :O)

  11 oktober 2010 kl. 22:34

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s