Dags för Nemi att åka hem!


Nemi har varit här på besök igen. Denna gång måndag-onsdag då matte Åsa varit iväg.

Det är kul att se hur damen utvecklas. Denna gång var hon mer framåt, framförallt vågar hon visa framtassar ännu mer bland hundarna, men även med mig och Joel, vilket är riktigt roligt att se!


Jippo och Nemi. Jippo är inte lika uppskattad enligt Nemi!

Med hundarna har hon bus på gång mest hela tiden.På tomten är det roligast enligt Nemi! Där får hon fart på hundarna som springer runt runt huset. Nemi själv hinner inte riktigt med (powder puff på 6 mån, gentemot två border collies), och får ur sig några frustrationsskall och byter snabbt håll för att möta upp dem i motsats riktning, dock lika överraskad varje gång hon möter två springande idioter.

Inomhus är det fjäsk som gäller. Emil är största idolen, men då han är med Joel på jobbet om dagarna får Pelle snabbt den rollen.
Jippo vill hon inte ha att göra med om det inte gäller lek med mycket yta, och det kanske man kan förstå? Så han har fått sig några tillsägelser av damen. Dock låg de tillsammans på fårfällen i vardagsrummet under kvällen igår och sov så lugnt.

Joel fick fram mobilen här om dagen och filmade Nemis överdrivna fjäsk för Pelle, hoppas filmen blev bra, då läggs den självklart ut här på bloggen i dagarna. Fröken är bra rolig mellan varven!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s