Familjen blir större


Ikväll bär det av till Vämdö för att uppgradera familjen 5 – till 6 individer!

Joel, Jag, Pelle, Emil, Jippo och ikväll även en katt! Vilken av katterna det blir är ännu osäkert, men det lutar åt Sune efter att ha pratat med ägaren Nette. Då jag har 2,5 (Emil är väll kanske inte alltid jätte pigg) aktiva jyckar, vill jag ha en liten soffpotatis till katt, och det tycker Nettan stämmer väl in på Sune.
Då det kommer att bli utekatt är det även bra att han redan är kastrerad, och lite hönsmamma som jag är- känns det då bra med en soffpotatis, så slipper jag oroa mig om att han går ner till vägen.

Jyckarna 3 vänjer sig nog ganska snabbt. Pelle har varit i kontakt med de flesta djur, och katter är han förtjust i. Gentlemannen pussar dem i öronen och flörtar med dem som om det vore en skör liten tik.

Emil har spenderat en hel del tid hemma hos Paulina som har runt 5 katter. Visst kan han spela ”allan-ballan” om de rör sig, men ignorerar dem honom, så ignorerar han dem.

Så det är bara Jippo som inte är van, men han får gott finna sig i läget. Tror inte det blir några större problem, han fick träffa Annies underbara kanin Beckham (som tyvärr har gått bort) när han var runt 4 månader, och det var inga problem alls. Jippo var nyfiken, men mycket försiktig.

Måste även hinna svänga förbi zoobutiken och inhandla kattlåda, sant och mat till missen. Leksaker, bäddar (Papillonen har väll runt 4-5 st i sin storlek) och skålar finns det gott om här hemma, så det behöver jag inte skaffa in några nya.
Måste dock komma på vart mat och låda ska placeras, jag vill ju inte ha hundarna i dem…

 

Fortfarande står dock 5 av katterna fortfarande utan hem! Hjälp oss hitta värme hos en ny familj! Kan du ta hem en katt, känner någon som kan, eller kan du föra länken vidare på din hemsida/blogg/facebook?
Kolla in på https://trickhundar.com/omplacering/ för mer info.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s