Flisan skrämde oss ordentligt!


Flis var spårlöst försvunnen i ett dygn. Vi letade igenom huset x antal gånger och vände uppochner på det mesta. Igår kväll skriker Joel till – Flisan sitter i fönstret!
Vi hade kollat bakom samtliga gardiner och små vrår, så jag har ingen aning om vart hon har lyckats gömma sig. Men nu är det bestämt att de behöver lite mer tid själva i vardagsrummet för att vänja sig.

Så jag sitter återigen med datorn i soffan och skriver istället för i datarummet. Katter är verkligen helt annorlunda från hundar, och anpassningstiden är betydligt längre!

Så nu har Flis och Smulan bestämt sig för att fönster = sovplatser.

Så i vardagsrummet ligger de bakom varsin gardin och sover om dagarna. Flertal bäddar, filtar, kojor och annat finns i rummet – men inte duger dem, fönster är bäst!

Antar att de då känner att de har uppsikt över saker och ting, men jag bara väntar på att krukorna ska åka i backen snart.

Dock har Joel och jag tänkt att snickra ihop någon snygg klös till dem. Det är bra smidigt när en kan snickra och den andra kan sy. Så Joel får ordna stomme och hyllplan, som jag sedan kan vaddera och klä, det ska nog bli bra!
Jag vill nämligen ha en som är på väggen, och inte en fristående klassisk variant. Och som även ska passa in i rummet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s