Gårdagens ståhej på Säbyholm!


I gårdagens inlägg påstods det att Joel och jag skulle  ut för att ”träffa Ida och resterande”, sant men inte helt sant.

Egentligen var vi ut till Säbyholms Naturbruksgymnasium för att agera zombies på deras årliga spökrunda (men då en hel del Säbyholmare läser bloggen kunde jag ju inte lägga ut det här)! Otroligt roligt var det!

Joel stod i en källartrappa med en motorsåg, och där nere låg jag. Elevernas uppdrag var att skaffa motgift och undvika att bli infekterad.

Så på golvet låg jag ”däckad” med en spruta motgift i fickan. Två elever från varje grupp fick gå ner och det var Joel som valde vilka (därmed självklart de som var mest rädda). Och självklart vaknar jag till liv lagom till att de ska ta sprutan.
Oj så svårt jag hade att hålla mig för skratt! Hittade även en plåtskål som jag kastade runt på betonggolvet så det skramlade till ordentligt. Var inte någon som inte skrek hela vägen upp för trappen.
Tydligen var bland annat Linnea nere i källarn som jag tränat och umgåtts smått med förut, men med det dåliga ljuset såg jag inte alls att det var hon, och inte heller förstod hon att det var jag som låg där. Rädd erkände hon att hon blev i alla fall 😛

.

Hundarna fick i andra ord en tråkig kväll, men får väll ta igen det idag…

Annonser

8 svar

 1. Emma

  Hahahahaha det lät ju skitkul! Jag hajade inte alls vad Joel surrade om imorse… Var nog lite ofokuserad just då :p

  28 oktober 2010 kl. 13:53

  • Agnes Mohlin

   Haha! Jo det var verkligen störtkul!

   28 oktober 2010 kl. 14:28

 2. Tur att jag slapp gå ner i källaren! 😛

  28 oktober 2010 kl. 15:49

  • Agnes Mohlin

   Haha Joel valde hela tiden de som såg mest rädda ut. Och på något konstigt vänster var det ofta en kille ^^

   29 oktober 2010 kl. 10:27

 3. Hahaha var det därför de stod ljus o grejjer utanför hundstallet/källaren! Våra hundar sitter ju där tills de nya är klart och jag hade pissat ner mig om du legat kvar där när jag lämnade hunden på morgonen, haha:P

  28 oktober 2010 kl. 20:25

  • Agnes Mohlin

   Vart ska de vara sen? Nere vid stallet?
   Haha jo det var vi, vet dock inte vems grejer det var som vi använde, men trodde de skulle hämta dem igen efter. haha

   29 oktober 2010 kl. 10:29

 4. Hahahah! 😀 Så det var NI som stökat ner där nere! Kom ner och skulle lämna mina hundar i boxen. Luktade från marschallerna och en hög med kläder låg där. Haha! 😉 Jag undrade vad som hänt där nere under natten. 😉

  28 oktober 2010 kl. 20:26

  • Agnes Mohlin

   Haha ops 😛
   Jo det var vårt fel ^^

   29 oktober 2010 kl. 10:30

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s