November är här!


November månad har börjat och snart är väll vintern här?

För min del betyder det en lugn period för kursverksamheten, och mer ”ordinärt” jobb. I framtiden är det väll tänkt att jag ska försöka ordna tillgång till inomhuslokal, men jag har annat som måste hinna ordnas innan jag kan sätta de planerna i fart, även om man har lite tankar på vilka som skulle vara lämpliga och inte allt för dyra.

Idag har jag uppdaterat en del på hemsidan, som jag upptäckte är gammalt och grått. Kalendern är rätt tom denna vecka, men några privatlektioner blir det allt. Tänkte även åka in till Sthlm mot helgen och köra uppvisningar i samband med Sveriges Hundungdom.

Helgen som var

Jag har fått feedback under gårdagen och idag utav nästan halva gruppen från helgen, kul att de är så nöjda och motiverade!
12-åriga Elna och hennes duktiga blandis har vi sett förut, men de andra deltagarna är nya inom freestyle. Men vem vet, kanske får vi se några fler på tävlingsplanen 2011?

Ondskefulla tand!

Under helgen hade jag omedvetet av en tand/ lagning, vilket är jag inte säker. Det jag däremot vet- är att det blivit en vass kant som ständigt skrapar min kind! Och inte blir det bättre heller!

Så i veckan får jag besöka tandläkaren för att få hjälp med tanden som kräver sig in i min kind så fort jag gör minsta mimik.
Inatt fick jag sova med papper mellan kind och tandkött för att det inte skulle skrapa, och idag ligger där ett tuggummi.

Självklart är det visdomstanden längst in, så att försöka spegla sig och se efter är ganska lönlöst (även om jag flertal gånger försökt).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s