Inaktiva Agnes!


Nu har det inte hänt mycket på sidan och bloggen har blivit något liggande. En ursäkt för det, men förklaringen är enkel – det har varit för mycket de senaste dagarna, så bloggen har inte hunnits med.

På schemat har det varit privatträningar, jobb, träning, möten, bokningar, planeringar och annat som tagit tid.

När tid har funnits har jag uppdaterat den andra hemsidan (http://freestyletoppen.wordpress.com/) då jag skjutit den framför mig allt för länge, så nu är den nästan klar och ger mig ett enklare system när jag fyller i resultat från freestyletävlingar.

Det är även bestämt att jag och Jippo ska på vallkurs, vilket jag verkligen ser fram emot!

Julen börjar planeras

Familj och släkt har börjat höra av sig för att kolla hur Joel och jag gör till jul, kändes nyss som en evighet tills dess, men snön ligger på backen och det börjar bli dags att planera. Juldekorationer kommer dock fram först till december, annars känns det som man förstör detta med julkänslan om man har det för länge.

Problematiken med julfirande blir dock som vanligt alla hundarna. Som det ser ut nu åker vi i alla fall ett tag till farmor och pappas sida av släkten. I hundväg blir det då farmors två pudlar, pappas malle, hans frus två springer spaniels, och våra tre jyckar. Jag är absolut inte rädd för att det skulle bli något bråk eller gnabb, men däremot liv i luckan för glada jyckar! Får nog lämna grabbarna hos min mor eller något i så fall.

Annonser

2 svar

 1. Vad är det för vallkurs? 🙂

  11 november 2010 kl. 15:48

  • Agnes Mohlin

   För Peter Nilsson.

   12 november 2010 kl. 06:25

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s