Välkommen helgen!


Även om helg ofta innebär mer jobb än vardagarna. Denna helg är ändå relativt lugn. Ordinärt jobb ikväll och lördag kväll. Sedan blir det att åka ut till Åkersberga till mamma på middag söndag kväll.

Idag fortsatte jag lite här hemma. Tvättat lite och börjat dra pinnar.
Förra ägaren till huset tyckte nämligen att det var smart att ha extrema ”komposter” (snarare stock och pinnhögar) i bägge hörn på tomten ut mot vägen. När snön kommer så blir högarna upp till staketet, och förra vintern tog både Emil och Jippo sig över staketet. Emil för att filosofera och nosa runt på andra sidan, och Jippo för att hälsa på folk som gick förbi.

Så denna vinter ska de inte få vara kvar. Men det är en hel del att släpa. Tänkte dra in skiten för att elda upp den i vinter istället Dock har det legat ett bra tag och är intrasslat med vartannat, så det var inte fullt lika enkelt som jag hade hoppats.

Så slitande med IKEA-kassar in i källarn för att där kasta in det i galma potatiskällarn. Då allt lägger sig så luftigt pga kvistar så har jag dessutom fått hoppa runt på det hela för att de mindre kvistarna ska brytas och jag ska få plats med det.

För andfådd för att fortsätta gav jag till sist upp och gick in igen.

Till sist blev det dags att hoppa in i duschen för att bege mig mot jobbet. Så detta får jag pyssla med i helgen under dagarna, ytterligare ett projekt att ta itu med och kanske överdriva smått?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s