Fullproppad vecka, sponsor och NM


Denna veckan har varit sönderklottrad i kalendern, varenda dag finns tider att passa och saker som måste göras.

Hemliga uppdraget har tagit två av dagarna, ordinärt jobb, jobbmöten, träningar, bokningar och annat.

Bloggen har därmed fått vila lite, även om en del är på gång runt den. Jag är åter i kontakt med sponsor, efter att jag tidigare i höstas tackat nej till erbjudande då jag pluggade på och förstod att hundfodret jag då var i kontakt med inte höll den klass jag önskar.
Ska jag ha sponsor genom foder så vill jag ha foder av bra kvalitet, vilket jag tror att jag nu har hittat.

.

Nu inför Nordiska Mästerskapet

På torsdag hoppar jag på båten till Finland inför det Nordiska Mästerskapet i helgen. På samma båt finns hela det Svenska laget och även det Danska.

Igår lämnades Jippo över till mamma som ska passa honom till fredag – då tar Annie över och har honom till måndag. Allt är så stökigt nu dagarna innan avresa så Jippo har det säkert roligare och skönare hos mamma än när jag stressar och röjer här hemma. Senast igår kväll hördes vi på telefon då hon satt och klickade Jippos apportering – som även visade framsteg (han har fått för sig att man bara kan sitta still med bocken)!
Det känns verkligen underbart att lämna honom hos de två jag litar starkt på när det kommer till hundar. Helt klart mina förstahandsval för passning av Jippo! Så det var skönt att när den ena inte kunde, så kunde den andre.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s