Nordiskt mästerskap – here we come!


Konstigt nog har mycket av nervositeten släppt, mycket med hjälp av min pedagogiska mor skulle jag tro. Det hela känns snarare neutralt och likgiltigt än något annat.

Packningen är så gott som klar, som vanligt kom jag på saker i sista sekund, landslagströjan och tröjan till Pelles freestyle slängde jag nämligen i tvätten igår så de har inte hunnit torka riktigt, så jag får hänga upp de på båten så de torkar ordentligt.

På båten delar jag hytt med Lina, hennes mor och Hanna, och väl i Finland är det jag och Hanna som delar rum på hotellet.

14:55 går tunnelbanan från Hagsätra till slussen, lagom roligt att gå närmare 2 km (bor i ett villaområde en bra bit från stationen) med tung väska, hund, bur och vanliga handväskan (som många jämför med en packväska med tanke på dess storlek). Ska även springa in på ICA och köpa frukost till imorgon för att slippa lämna Pelle på morgonen, det räcker med ikväll då laget ska äta middag ihop på båten.
Funderade på det, har för mig att det finns någon liten sandlåda där det är tänkt att hundarna ska göra ifrån sig? Hoppas i alla fall på det och glädjs i så fall åt att Pelle kissar på kommando.

Det blir troligen inget bloggande under helgen, har ännu inte bestämt om jag har dator med mig (det blir ju ännu tyngre), i så fall bloggas det men läggs upp på måndag pga det dyra internet utanför Sveriges gränser. Alternativt om man hittar något mysigt internetcafé i närheten av hotellet.

Men nu ska de sista småsakerna plockas ner i väskan och ut på en långtur i skogen med Pelle så han har sprungit av sig och gjort ifrån sig ordentligt innan vi beger oss mot båten!

Annonser

Ett svar

  1. Daniela

    Lycka till!

    09 december 2010 kl. 13:30

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s