Hemliga uppdraget avslöjas och 3:a AFC!


Nu är dagen på mässan över. Det har helt klart varit fram och tillbaka, och en hel del stress!

Klockan 10 begav vi oss hemifrån för att vara i god tid. Väl framme var det att ordna med musik inför AFC (agria freestyle cup).
11:15 var det dags för samling inför AFC, och 12:15 satte det hela igång!

Med vårat nya program som inte alls är typiskt oss så beträdde vi planen!

Temat var tiggare till den mycket stillsamma och fina låten av Enya (lyssna nedan på låten).

I programmet använde vi bland annat det nya tricket då Pelle snurrar in sig i en filt intill mig för att hålla värme (lärdes in igår).

Programmet slutar med att jag dör och Pelle därmed är fattig kvar själv i världen.

Målet med dagen var att få minst en ur publiken i tårar, och med kommentarer efter framträdandet så hade jag lyckats med bravur. Allt från domare, andra tävlande och publik utan hundvana hade fällt en och annan tår.
För en gångs skull ville jag framhäva annan känsla än glädje, denna gång var det sorg och medkänsla som var målet!

Förutom ett litet stycke i mitten där Pelle inte riktigt förstod så flöt det hela toppen! Och missen syntes inte speciellt utåt.
Film kommer att läggas ut, men ligger på min mors kamera.

.

Hemliga uppdraget avslöjat!

Efter att AFC var avslutat var dagen inte slut för vår del. Klockan 3 skulle finalerna i utställningen starta, och vårt hemliga uppdrag var att vi skulle sköta inledningen!

Tillsammans med Joel + Emil (sambon + vår papillon), Annie + Benny, Malin + Nemi, Natha + Musse och Johanna + Hugo hade vi tillsammans med SKK satt ihop ett lagprogram med tema nyår (temat på mässan detta år)!

Det innehöll både individuella, par och lagdelar. Hundarna skötte sig toppen! Några av dem har inte mycket tävlingsvana, och några problem med mässmiljö (tänker mycket på vår lilla papillon som inte klarat mässan tidigare). Även förarna förtjänar en liten applåd! För Joels del var det första gången han stod på någon plan över huvud taget! Vem vet, kanske har vi ytterligare en kille på freestyleplanerna i vår?

.

Efter dagen på mässan begav jag mig direkt till jobbet för att jobba 5 timmar kväll. Hemma igen vid 23, sätter mig och bloggar och ska snart dö i sängen…

.

Imorgon!

Vi kommer även att köra detta inledningsprogrammet imorgon, så för er som missade det idag kan ni bänka er vid finalringen klockan 15:00!

Förutom inledningen kommer vi även att tävla med samma tiggarprogram i den individuella tävlingen under förmiddagen!

Annonser

2 svar

 1. Agnes Mohlin

  Läste även Kerstins blogg och citerar:
  Freestyle är verkligen emotionellt. Man blir sååå rörd. I alla fall jag. Jag märkte dock idag att jag visst inte är ensam om det. Under Agnes Mohlins och Pelles program så hörde jag någon snett bakom mig spontant utbrista ett känslosamt ”Åhhhh!” följt av ett *snyft*.

  19 december 2010 kl. 00:10

  • Det omtalade 🙂 ”Åhhh-snyftet” kom just när Pelle virade in sig i filten. Tricket du tydligen lärde in dagen innan! Bättre sent än aldrig. 🙂

   19 december 2010 kl. 08:59

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s