Julhelgen över!


Nu är julen över och allt vad det innebar.

Julafton startade hemma i lugn och ro med lite julfrukost och mys. Därefter bar det av till min farmor där julbordet var dukat och kalle anka redan igång.
Pelle och Emil fick följa med, men Jippo lämnade vi hos mamma då stor släkt + Jippo inte är den bästa kombinationen. Han är absolut inte dum på något vis, men något för intensiv. Ett kärt återseende både av släkt och farmors små toy-pudlar.

Efter att vi spenderat några timmar hos farmor åkte vi vidare hem till min mor för att ta en kopp kaffe och hämta Jippo.

Hus nummer tre var Joels mor med sambo och barn. Även Shiloh fanns där (Joels systers rottistik på två år). Jippo var riktigt duktig och klarade att vara platslagd i hörnet trots frestelsen av att busa med Shiloh.

Med bilen full av julklappar åkte vi till slut hem. Otroligt trötta var det nästan att vi dök ner i sängen. Och inte bara var det vi som var utmattade. Även jyckarna stupade direkt när vi kom hem.

Juldagen spenderades hos min morfar för att fortsätta firandet. På plats fanns förutom släkt – även morfars lille cavalier Romeo (är det hundfamilj så är det).
Lagom till kaffet blev det dock ett litet abrupt avslut på kvällen då Pelle uppenbarligen fått i sig lite väl mycket julmat (behöver kanske inte gå in på detaljer).
Ut en långrunda så var tydligen inte Emil heller helt kry i magen. Och under natten visade det sig att inte heller var Jippo det.

Så med tre magsjuka hundar så har det ränts in och ut de senaste dagarna. Men inte så mycket att göra åt saken förutom att fasta hundarna och låta de gå över på ris.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Någon mer än jag som tycker lillebror Max och Pelle är ganska lika på den här bilden?

Annonser

4 svar

 1. agnesbrorsa

  hahaha fet kul bild jag e faktist hyffsat lik honom

  27 december 2010 kl. 17:24

  • Agnes Mohlin

   Jag tycker ni gör lite samma min på bilden 😛

   30 december 2010 kl. 12:21

 2. agnes storasyster

  Avundsjuk!! Fy fan va jag saknar er nar du skriver sadar! Oh well, hade iofs inte varldens samsta jul jag heller. Australienarna firar lite annorlunda, mycket mer solsken och mycket mer alkohol. Inte helt fel. Men jag saknade er!

  27 december 2010 kl. 20:14

  • Agnes Mohlin

   Jag gillar att du döper dig till ”agnes storasyster” när du kommenterar, och Max kallas ”agnes brorsa”.
   Jo men julen var mysig som vanligt! Trots att vi åkte lite hittan-hattan.

   30 december 2010 kl. 12:23

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s