Stort startantal till helgens freestyle!


I helgen är det My dog i Göteborg som gäller!

Jag jobbar egentligen fredag kväll, så jag måste kolla upp om jag hittar något tåg sent nog på kvällen eller om jag kan byta bort mitt pass.

Idag öppnade jag det kuvert jag fått och hittade där det otroliga startantalet!

Freestyle klass II: 18 st
Freestyle klass III: 22 st
HTM I: 25 st
HTM II: 1 st
HTM III: 3 st

Självklart startar jag i de största klasserna, det vill säga freestyle klass III och HTM klass I.

HTM (Heelwork to music) har nu till helgen sin första officiella tävling! Därmed det stora antalet startande i klass I. De fyra ekipage i klass II och III är troligen Danskar som redan tävlar klassen.
Det ska bli mycket spännande att se de nya förmågorna i HTM!

Som personlig coach och hejarklacksledare har jag med mig Joel till Göteborg.
Vi kommer att bo hemma hos Britt Bernmark Berndahl. Britt arbetar som hundägarcoach sedan x antal år tillbaka, och förutom att jag bott hos henne vid två tidigare My dog tävlingar, så hade jag även tre veckors praktik hos henne under gymnasiet. En oförglömlig resa till Arvika där hon håller till om somrarna ( jag fick bland annat kasta av mig kläderna och simma ut för att hämta lilla Emil 100 meter ut, då han drog efter en simmande anka i 15 graders vatten, gladare har jag varit på jycken).

Så i helgen gäller det! Nu får vi hoppas på uppflytt i HTM, har dock ännu inte bestämt mig om jag ska satsa på diplom där eller hoppa upp med det samma.. Det får vi helt enkelt se!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s