Jobb, jobb bara jobb!


Just nu är det jobb upp över öronen.

Som sagt är så ”pluggar” jag just nu till vattengympaledare på Stockholms babysim, men för övrigt är det i Vaxholm, på Kungsholmen och privatlektioner jag jobbar med. Jobbar jag i Vaxholm är hundarna med. De sitter antingen på kontoret eller följer med Joel och mig om jobben tillåter. Jobbar jag på Kungsholmen är killarna hemma med Joel.
Så killarna går det ingen nöd på. Bilden till höger är från jobbet i Vaxholm.

På tal om privatlektioner så har jag två som mycket snart beträder freestyleplanerna! Se upp, de kan gå långt!

.

Våra tävlingar då?!

På egna hundfronten så tränas det för fullt med Jippo. Han är snart klar både för freestyle och lydnaden, och vilken virvelvind att jobba med! Han lär sig supersnabbt och är riktigt rolig att jobba ihop med.
Pelle är något rädd för att göra fel, det har han alltid varit. Denna svårighet i träningen har absolut inte Jippo! Han testar egna grejer om han är osäker på vad jag menar, eller sätter sig och stirrar för en tydligare kommendering.

På söndag blir lillkillen 1 år gammal, och får därmed enligt de Svenska reglerna för freestyle tävla för första gången! Tävlingsdebuten för honom blir den 24 april på Bro-Håbo BK i freestyle klass I. Möjligen kör vi även HTM, men det är absolut inte klart än.

Med Jippo kommer jag att satsa på diplom i samtliga klasser. Pelle har freestylediplom i klass II och III, och Emil har inget alls. Dem har jag valt att flytta upp rätt snabbt då de varit relativt gamla när de började tävla.

Jippo får ta en klass i taget med tanke på sin unga ålder, och därmed inte jäkta honom upp i klasserna där mer krävs utav oss, men ändå träna på miljön han kommer att spendera mycket tid i.

.

Livet kanske inte bara är hund?

I veckan fanns lite tid över mellan gympautbildningen och jobbet på Kungsholmen, så där passade jag på att umgås med Annie.

Tillsammans tog vi en promenad (tro det eller ej – utan hund!) med underbara Elissa, Annies lillasyster på 2 år. Utan att göra något speciellt alls så fördrev vi tre-fyra timmar på café och i butiker.

Så där har ni lite bevis – jag har gjort något utan hund! Visserligen för första gången på länge, och även om hund som vanligt var huvudämnet…

Annonser

2 svar

 1. Antar att det är Åsa och Zelda som debuterar i freestyle snart! Bara att önska lycka till då!

  31 januari 2011 kl. 20:45

  • Agnes Mohlin

   Ja det är ett av ekipagen som kommer att dubutera snart, men även en border collie.

   03 februari 2011 kl. 07:34

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s