Vi får inte åka!


I slutet på förra veckan kom slutbeskedet…

Då SKK säger en månads karantän från dess att hund har hostat eller vistats med hund som har kennelhosta, gör det att vi får stanna hemma i Sverige detta år. Pelle har fortfarande inte hostat, och med tanke på tiden som gått så tror jag inte han sätter igång heller. Då han dock spenderade en dag med hostande Emil så gäller dock karantän även för Pelle i en månad.

Crufts (England) får vänta till nästa gång, jag får finna mig i läget och acceptera situationen helt enkelt. Men en dag ska jag stå där! Vi får ”bara” ta och vinna SM igen!

Jag som ständigt bokar upp all min tid sitter lite fundersam över vad jag ska göra den veckan/helgen nu? Jag har tagit ledigt från jobbet och har inte bokat in varken kurser, utbildningar eller tävlingar. Kan säkert jobba extra med Joel, men sen blir det nog att unna mina underbara jyckar heldagar för en gångs skull!

Helgen spenderades till större delen med vännerna.
I fredags kom diverse hundfolk och även lite andra (för en gångs skull) över till oss och kvällen gav många höga skratt. Vid 5 på morgonen begav sig de sista gästerna och sängen kändes mycket lockande.

Under lördagen var det jobb som gällde tillsammans med Annie Björklund (bland annat tävlande freestyle klass III med sin blandis Benny), efter jobbet gick vi även och satte oss för att ta några öl och prata strunt. Annie och jag har många enade uppfattningar, men även en del vi inte är helt ense om, så diskussionerna blev långa och gav mycket, så även den kvällen blev sen.

Så när saker inte går vägen kan jag i alla fall lita på mina underbara vänner och familj som alltid återfår mig på bra humör och goda tankar!

Annonser

Ett svar

  1. Neeeej….! Gud vad tråkigt Agnes, snacka om dålig tajming. Men jag får säga som du – ni tar hem SM istället 🙂
    Kram på dig

    22 februari 2011 kl. 11:18

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s