Så mycket jag vill!


Varför har jag ständigt så många bollar i luften, projekt att genomföra och tankar som flyger?

Jag har otroligt många mål, och med förväntan på mig själv sätter jag dem så otroligt högt! Detta för att sedan kämpa för glatta livet för att få mina planer genomförda, och samtidigt slita med det andra projektet (eller 15 andra för den delen).

För närvarande har jag 4 jobb, 3 hundar och diverse stora och små projekt på sidan av. Jag är noga (för det mesta) med att se till att få 8 timmars sömn per natt, men vilotid däremellan – glöm det! Jag åker hittan hattan (och utan körkort får man ofta stressa otroligt då SL inte har rykte att sköta detta med kollektivtrafik) och försöker få sceman att klaffa.

Lidande för detta blir nog främst jag själv. Denna lilla ”egna tiden” får jag när jag sitter på bussen eller bloggar, och med tanke på hur ofta bloggen uppdaterats på sistone så kan ni själva räkna ut hur ofta det är?

 Idag har det varit ”hemligstämplat uppdrag” från 9-15, hem för att i stort sett vända och därefter befinna mig i Solna för utbildning 18-21.
Imorgon blir det jobb 7-16 och därefter privatlektioner i stan.
Onsdag jobba 7-16 och därefter fortsättning i solna 18-21
Torsdag jobba 8-17 och därefter studentskiva i stan.
Fredag jobba 7-16 (= första lediga eftermiddagen)
Lördag jobba 14-22
Söndag jobba 14-22 + eventuellt möte med freestylekommitén (HU) innan dess.
Och så här ser mina veckor normalt ut (benämningen ”jobba” denna vecka är tre jobb, i andra ord ledig på det fjärde)! Till samtliga jobb har jag även ca 40-100 min resväg (en flytt kanske vore på sin plats? I andra ord ytterligare ett projekt).

I detta schema ska även hundarna och sambon tryckas in och få sin del i vardagen.

Nej, detta är ingen klagoblogg, och jag är faktiskt en mycket positiv person i grund och botten! Men för närvarande känner jag mig ganska sliten och stressad.
Jag ska kommande veckor och schemaläggningar försöka att ta ifrån mig själv lite ansvar och pass i ett försök att varva ner något.

Vi får se om jag lyckas!

Annonser

10 svar

 1. Nancy

  Men då är det väl skönt att ena jobbet tar slut snart…så kanske du får tid över till hundarna…

  04 april 2011 kl. 20:13

  • Agnes Mohlin

   Hundarna får sin tid i vilket fall, det ser jag alltid till. Och hinner inte jag så ställer Joel upp.

   06 april 2011 kl. 05:24

   • Nancy

    Oj…jag trampade visst på en öm tå

    10 april 2011 kl. 20:08

    • Agnes Mohlin

     Hela inlägget gick ut på att vardagen för närvarande är stressig, indirekta men menande kommentarer i negativt syfte känns då rätt onödigt, inte någon direkt öm tå då hundarna som sagt inte lider över detta.

     11 april 2011 kl. 20:25

 2. Usch, ja det lät inget vidare! Tillslut blir det svårt att fullfölja sina projekt när all energi bara sprids ut vind för våg!Ta hand om dig!

  05 april 2011 kl. 07:14

  • Agnes Mohlin

   Jo jag har bestämmt mig för att trappa ner något över vad jag tar på mig och satsa på endast något projekt i taget.

   06 april 2011 kl. 05:27

 3. Så länge du tycker det är kul går allt men börjar du känna motstånd är det nog dax att tagga ned (säger en ”gammal och vis” kvinna) ;))

  05 april 2011 kl. 13:05

  • Agnes Mohlin

   Jo många av projekten är roliga, men vissa känns bara som de suger energi.
   Jag ska försöka trappa ner något med hur mycket ansvar jag tar på olika håll.

   06 april 2011 kl. 05:30

 4. ulf

  Du verkar vara klok för du inser själv att du har för många järn i elden. Jag var som du i din ålder och tävlade med mig själv för att hinna göra allt kul. Till sist säger det pang. Det är kreativa, positiva personer som först går i väggen. Tänk på det.Lyssna inte på surpuppor utan lyssna på din egen kropp. Den sänder ut alla signaler du behöver.Lycka till med allt. Ulf

  16 april 2011 kl. 06:54

  • Agnes Mohlin

   Ett stort tack för den kommentaren!
   Idag har jag min sista dag på ett av jobben, och därmed en boll mindre i luften.
   Jag har som sagt bestämt mig för att även trappa ner på andra områden.
   Tävlingssäsongen drar igång nu men i år blir det så gott som bara stockholmstävlingar för oss.

   17 april 2011 kl. 16:46

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s