Mindre än en månad kvar…


????????????????????????????????????Nu börjar det närma sig!
Beräknad förlossning är den 28/2, men +- 2 veckor räknas som normalt. Och själv hoppas jag självklart att hon väljer att komma tidigt!

För övrigt mår jag förhållandevis bra. Revbenen och ryggen är väll dock måttligt imponerade av all övervikt.

Hundarna sköts mer och mer av Joel. Jag står för kortare prommisar när Joel är på jobbet, men sen är det han som sköter det mesta (precis som resten av hushållsarbetet). Några klickerpass kan det även bli från min sida… Från soffkanten.
Gissa hur mycket jag ser fram emot om två-tre månader, när jag enkelt kan ta på mig skor och röra mig obehindrat med energi?! Åh vilken lyx!

Snart går jag även helt på ledighet från kursverksamheten. Tanken från början var att jag skulle gå av den 1:a februari, men riktigt så bra kunde jag inte hålla det. Den 7/2 har jag sista inbokade privatlektionen. Butiken är dock igång hela tiden, med lite fördröjda leveranser kring förlossningen.

Hundarna har världens bästa passningar under förlossningen och tiden efter!
Emil kommer bo hos Joels syster (och hennes två söner på 1 och 7 år), och Pelle och Jippo bor hos min mor (och hennes 9-månaders malle Bruno).
Perfekt för samtliga parter! Joels syster får en självgående dammsugare som tar reda på allt barnmatskladd från yngsta sonen (och Emil får i andra ord mat, hans stora passion i livet). Och mammas Bruno får favoritkompisarna på heltidsvistelse hos sig. Ja juste mamma då?… Hon får mycket… 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s