Imorgon dags för gruppkurs!


385362_10151612963205365_1090354881_nImorgon blir det debut för gruppkurserna efter ”mammaledigheten”. Butiken har ju varit igång hela tiden, men kurserna har haft paus.
Jag körde sista gruppkursen i januari, och nu är det dags igen! Känns som en evighet sedan sist, nästan så jag är lite nervös, vilket jag inte känt inför kurs sedan jag var 15-16 år. Men detta break känns som en evighet, troligen för att det hänt så mycket under tiden.

Och självklart blev det tokigt med Tuva-planeringen. När jag för en gångs skull inte kan ha Tuva med mig, så ska Joel också iväg (planeringsmöte inför sin svågers svensexa)!
Tur vi har familjen nära. Min pappa, syster och hennes man tar Tuva i några timmar där det krockar.
Eftersom jag helammar så får de med mjölk och flaska, vilket vi var ut och testade med syster och Tuva igår – som fungerade toppen.
Det hela känns ändå tryggt, då de spenderat så mycket tid med henne ihop med mig innan. Men det blir första gången Tuva är utan både sin mor och far. Men två-tre timmar ska de nog klara 🙂

 

Men för dig som inte har koll på gruppkurserna – du hittar de närmsta i tid här: https://trickhundar.com/kurser/gruppkurser/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s