Vår = tävlingar!


1798236_10152207641510365_1988216509_nVåren är här och vi inviger den med att anmäla Jippo på några tävlingar!

Dags för debut i lydnadstvåan! Tänkte även anmäla honom till någon/några HTMtvåor.
ÄNTLIGEN får vi tummen ur!

Fjärren har ju varit lite problematisk då herrn sedan valp inte kan sitta på sin rumpa – han studsar på den. Han har alltid varit intensiv, och det är som att han viftar på svans/rumpa sittande. Vissa har problem med att hundar kryper när dem lagts, Jippo studsar på rumpan! Det ser verkligen ut som att han har myror i baken!
Men nu verkar det hela vara löst! En hel del tragglande med sittSTILL, och nu har jag till slut fått bort Still från kommandot! Knäpphund!

Rutan börjar även den ordna sig, som har varit nästa bekymmer. Han har 7 av 10 ggr gjort klockrena skick, men 3 av 10 ser han lika säker ut – men springer rakt ut till höger eller vänster, ställer upp i intet och ser ut att vänta på en boll… Ibland blir jag inte klok på jycken!

Men några pass till så är vi klara!
Tävlingsdags blir det i maj!

Pelleman 11 år!

Gubben har även gått och blivit äldre! Flockens kloka gammelman!

Pelle blev den 12/4 11 år! Men fortfarande finns det krut i karln. Igår fick jag meddelande av mamma (där han bor mycket nu som pensionär) att han var med på skyddsträningen (mamma har Malle) och fick delta han med. Tydligen tog Pelle i från tårna och hade störtkul!

När vi ses allihop, både mammas och mina hundar så är inte Pelle den som sitter i ett hörn inte. Han kampar som en ungspoling, sitter mitt i smeten och tar i från tårna. Vet inte om den hunden kommer bli gammal i eget tycke?!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s